Løk hakkes. Hvitløk finhakkes. Sitrongress kuttes i millimetertynne ringer. Ingefær finrives, evt finhakkes.
Stek løk, hvitløk, sitrongress og ingefær i wok eller en romslig gryte, med litt olivenolje på god varme noen minutter, til løken er blank. Rør ofte så det ikke svis, men løken kan gjerne få litt gylden farge. Tilsett 2 dl av vannet og buljongterningene, la det koke etpar minutter.
Ha alt over i en høy smal beholder (f.eks stort litermål), tilsett ytterligere 1-2 dl av vannet, kjør med stavmikser til en jevn kraft, og sett til side så lenge
Gulrøtter kuttes i skiver eller terninger. Brokkoli kuttes i små buketter. Stekes med litt olivenolje på høy varme 4-5 minutter, til gulrøttene blir lett og fint gyldne, rør ofte. Ha over i en skål så lenge.
Kyllingen kuttes i strimler eller mindre biter, stekes med litt olivenolje på god varme til den er gjennomstekt. Tilsett så grønnsakene og kraften, tilsett resten av vannet (5-6 dl, alt etter hvor mye du allerede har brukt), og kok opp. La koke i 3-4 minutter, så alle smakene blandes og kommer til sin rett.
Tilsett glutenfri oystersaus, og smak til med glutenfri soyasaus til ønsket saltsmak. Hvis du ikke har glutenfri oystersaus, kan du bruke litt ekstra glutenfri soyasaus