Gå tilbake

Pizzavaffel

Matrett Brød & bakst, Frokost
Porsjoner 1 stykk

Ingredienser

  • 1 egg str M/L
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 1/2 ts tørket basilikum
  • 1/2 ts tørket oregano
  • 1/2 ts hvitløkspulver (evt løkpulver)
  • 1/4 ts havsalt
  • 2-2,5 ss maismel evt rismel
  • 1/2 ss næringsgjær valgfritt, men anbefales
  • 1 ss soltørket tomat i olje, hakket
  • 1-2 skiver spekeskinke evt kokt skinke

Instruksjoner

  • Varm opp vaffeljernet
  • Egg, olivenolje, basilikum, oregano, hvitløkspulver (evt løkpulver) og salt piskes godt sammen i en skål
  • Bland inn maismel (evt rismel) og næringsgjær, til en lett fyldig røre
  • Tilsett hakket soltørket tomat, la oljen renne mest mulig av
  • Spekeskinke (evt kokt skinke) rives eller hakkes, og blandes inn
  • Stekes i vaffeljern, og nytes varm