Gå tilbake

Appelsin med sjokoladesaus

Matrett Dessert, Digg med sjokolade, Frokost, Frukt & bær
Porsjoner 1 porsjon

Ingredienser

  • 1 appelsin
  • 1 ss kakao råkakao eller bakekakao
  • 1-2 ts lønnesirup evt akasiehonning
  • 1-2 ss nøtter uten salt tørristede peanøtter eller cashew

Alternativ- eller tilleggs-topping (frokostvariant)

  • banan i skiver
  • kokosmasse

Instruksjoner

  • Skrell appelsinen med kniv helt inntil fruktkjøttet, kutt i terninger, og ha i en skål
  • Tilsett kakao, og bland sammen med appelsinterningene, så kakaoen legger seg utenpå og blir til sjokoladesaus
  • Dryss over nøtter etter ønske, og sprinkle over litt lønnesirup

For frokostvariant

  • Toppes med skivet banan og evt kokosmasse i tillegg til nøtter