Kok opp kyllingkraft og kokosmelk i en romslig kasserolle
Mens kraften kokes opp, fjernes det ytterste laget på sitrongresset samt endene, del i 3-4 biter, og tilsettes i kasserollen. Fjern frøene fra chilien, kutt i tynne ringer, og tilsett. Tilsett galanga, rød karripasta og oystersaus. Rør godt slik at alt løses opp og blandes. La koke noen få minutter.
Kutt kyllingfileten i passe skiver på tvers av muskelfibrene. Gulrøttene skrelles og kuttes i tynne staver (julienne). Tilsett kyllingen og gulrøttene, og la det småkoke noen minutter til kyllingen er gjennomkokt. Rør etpar ganger så kyllingen blir jevnt kokt.
Smak til med thai fiskesaus og lime
Kutt vårløken i ringer, og tilsett når kyllingen er akkurat gjennomkokt og kasserollen trekkes av platen
Dryss over grovhakket koriander ved servering. Du kan gjerne servere ris ved siden av.