Gå tilbake

Bokhvetegrøt med blåbær

Matrett Grøt & gryn
Total tid 15 minutter
Porsjoner 1 personer

Ingredienser

  • 60 gr bokhvete hel
  • 2 dl vann kaldt
  • 1 dl kremet kokosmelk kartongen ristes godt først
  • 1/2 ts ekte kanel
  • 1/4 ts vaniljepulver evt vaniljeekstrakt
  • 1 fingerklype himalayasalt evt havsalt
  • 2-3 ts akasiehonning evt lønnesirup, smakes til
  • 1 håndfull blåbær gjerne fryste

Instruksjoner

  • Ha bokhvetekorn, vann, kokosmelk, kanel, vaniljepulver og himalayasalt i en kasserolle. Kok opp, og la koke på middels varme i 15 minutter, til bokhvetekornene er gjennomkokte. Rør av og til etter behov.
  • Smak til med akasiehonning (evt lønnesirup). Rør inn blåbær, og nyt.