Kokosmelken settes opp-ned i kjøleskap senest dagen før. La den stå i kjøleskapet, ikke ligge!
Ha eggehviter og eddik i en helt ren bakebolle, og pisk i 4-5 minutter på max hastighet til den blir stiv. Tilsett sukkeret gradvis, og pisk noen få minutter til. Marengsen skal "stå" av seg selv når den er ferdigpisket.
Forvarm stekeovnen til 120 grader
Ha et stykke bakepapir på en stekeplate, og bre marengsen utover til en jevn og sirkelformet bunn, ca 2 cm tykk. Bruk gjerne bunnen av en kakeform som mal under bakepapiret.
Stekes i ca 2 timer, til den er tørr og lett gylden. La den avkjøles. Vent med å pynte kaken til like før servering, så beholdes marengsbunnen sprø.
Ta ut den kalde kokosmelken, og snu den forsiktig opp-ned, så den tykke og den tynne kokosmelken holdes adskilt. Åpne nesten rundt hele lokket, og hold på det mens du siler av den tynne kokosmelken over i en skål. La det dryppe skikkelig godt av, rist gjerne litt på boksen så du får ut mest mulig.
Ha den tykke kokoskremen over i en ren bakebolle, og pisk noen få minutter på maks hastighet. Tilsett melis, pisk den først inn på lav hastighet så melisen ikke fyker opp, skru deretter opp på maks igjen. Pisk til all melisen er godt blandet inn og du har en fin kokoskrem. La kokoskremen stå kaldt frem til pynting.