Gå tilbake

Kjappe lapper med linsemel

Matrett Brød & bakst
Forberedelse 2 minutter
Koke/steketid 10 minutter
Porsjoner 8 små lapper

Ingredienser

  • 4 egg
  • 60 gr linsemel
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 1/2 ts himalayasalt

Instruksjoner

  • Pisk eggene kjapt sammen
  • Tilsett quinoamel, kaldpresset olivenolje og himalayasalt, og bland godt sammen til en jevn røre
  • Stekes i stekepanne på middels god varme. Lag små lapper, ca 8-10 cm i diameter. Stek til de er lett gyldne på undersiden, og snu og stek ferdig på andre siden.

Notater

Tips: Tilsett eventuelt 1-2 ss rørsukker for en søtere variant. Da blir lappene supre som dessert/kake.
Lappene er aller best når de er nystekte. Om de ikke skal spises samme dag, kan de med fordel fryses ned. Tines på 160 grader i ca 10 minutter.