Gå tilbake

Gylden chiapudding med kokos og banan

Matrett Frokost
Forberedelse 2 minutter
Kjøleskap 2 timer
Porsjoner 1 porsjon

Ingredienser

  • 1,5 dl rismelk
  • 2 ss chiafrø
  • 1/2 ts gurkemeie
  • 1/2 ts ekte kanel Ceylon
  • 1/2 ts malt anis
  • 1-2 ss lønnesirup smakes til

Ved servering

  • 1/2 dl kokosmelk
  • 1/2 banan i skiver
  • kokoschips valgfritt, men godt!

Instruksjoner

  • Ha rismelk i et stort glass eller en bolle
  • Tilsett chiafrø, og rør godt sammen
  • Tilsett gurkemeie, kanel, anis og lønnesirup, bland sammen til alle krydderne er oppløst
  • Du kan med fordel røre i den igjen etter ca 10 minutter. Da har chiafrøene begynt å svelle, og de kan ha en tendens til å klumpe seg litt sammen
  • Sett i kjøleskap minimum etpar timer, eller over natten

Ved servering

  • Bland inn kokosmelk
  • Toppes med bananskiver og evt kokoschips