Gå tilbake

Ingredienser

  • 4 egg medium/store
  • 120 gr rårørsukker
  • 60 gr rismel
  • 60 gr potetmel
  • 1 ts bakepulver

Instruksjoner

  • Egg og rårørsukker piskes skikkelig lys og luftig med mikser, ca 12-15 minutter
  • Forvarm stekeovnen til 160 grader
  • Legg bakepapir på bunnen av kakeformen og sett på ringen. Innsiden av ringen smøres med kokosolje eller annen olje
  • Vei opp rismel, potetmel og bakepulver, bland sammen
  • Melmiksen siktes i eggedosisen, og vendes forsiktig inn med slikkepott eller sleiv, så mest mulig av luften bevares i kakerøren
  • Hell kakerøren i kakeformen
  • Stekes i 20-25 minutter, til sukkerbrødet er fint og godt gyldent
  • Så kommer trikset: Vend kakeformen med sukkerbrødet opp-ned og sett på en rist, og la det avkjøles til romtemperatur