Kutt bacon i strimler
Ha godt med extra virgin olivenolje (2-3 ss) i en romslig gryte på middels god varme, og stek bacon til det er lett gyldent. Rør av og til etter behov.
Imens kuttes kyllingkjøttet i ca 1/2 cm tynne skiver, tilsett sammen med det gyldne baconet. Stek til kyllingen er nesten gjennomstekt. Rør av og til etter behov.
Tilsett grønnsaksblandingen, og rør sammen. Sprinkle extra virgin olivenolje over (2-3 ss). Finriv sitronskall over (kun det gule, det hvite smaker bittert), og skvis sitronsaften over. Dryss over hvitløkspepper og litt salt, smakes til.
La det steke til grønnsakene er gjennomstekt, rør av og til etter behov
Hvis du ønsker å brune kyllingformen litt, kan du sette i stekeovnen på 160 grader varmluft i 15-20 minutter. Hvis gryten ikke tåler opphold i stekeovn, has retten over i en romslig ildfast form først