Ha vannet i bollen på kjøkkenmaskinen, og tilsett fiberhusk (gjør det raskt, for det begynner fort å klumpe seg). Kjør godt sammen i 5-10 minutter, til en helt jevn og geleaktig masse.
Tilsett surdeigsstarteren (fra oppmating av surdeigen), og kjør sammen i 5-10 minutter til
Imens blandes bokhvetemel, rismel, potetmel, linfrø, solsikkefrø (evt gresskarfrø) og salt sammen i en bolle
Tilsett melblandingen litt og litt, mens kjøkkenmaskinen kjører på lav hastighet. Pass på at alt melet blir skikkelig blandet med fiberhuskmassen.
Når alt melet er tilsatt, kjøres deigen sammen på god hastighet i 5-10 minutter til
Forme jevnt store rundstykker på en stekeplate med bakepapir - bruk en spiseskje å ta deig med, og fukt hendene med rent kaldt vann underveis, så blir jobben lettere. Trykk dem litt ned, så de er ca 3 cm høye.
Dryss over sesamfrø eller valmuefrø