Gulrot skrelles og kuttes i skiver (max 1/2 cm tykke). Løk skrelles og kuttes i båter. Sitrongress kuttes i millimetertynne ringer - fjern endene.
Ha kokosolje i en wok eller romslig gryte på høy varme (nesten max), og tilsett de kuttede grønnsakene. Rør ofte så de ikke svis. Stekes noen få minutter til løken er lett blank, og gulrøttene fortsatt er litt crispy. Trekk av varmen så lenge.
Sukkererter grovsnittes, vårløk finsnittes. Ha i en bolle så lenge.
Sett woken/gryten tilbake på varmen. Finriv frisk ingefær over, tilsett kokosmelk, currypasta (start f.eks med 2 ts) og thai fiskesaus. Bland sammen, og la det koke opp.
Tilsett villreker, vannkastanjer, sukkererter og vårløk. Bland sammen og la det koke 1-2 minutter.
Smak eventuelt til med mer currypasta og thai fiskesaus. Skvis limesaft over, og tilsett grovhakket frisk koriander.
Serveres med jasminris eller risnudler