Brokkoli deles i mellomstore buketter, ca 3-5 cm i diameter. Gulrot skrelles og kuttes i skiver. Løk skrelles og hakkes. Hvitløk grovhakkes.
Ha 2-3 ss olivenolje i en romslig gryte på middels god varme. Stek brokkoli, gulrot, løk og hvitløk noen minutter til løken begynner å bli blank, brokkolien skal fortsatt ha god tyggemotstand og ikke være helt gjennomkokt. Hell over i en bolle så lenge.
Kylling deles i grove biter, og stekes i olivenolje, til den er gjennomstekt, vend av og til ved behov
Tilsett kokosmelk
Rør ut maisenna i kaldt vann, og tilsett sammen med en terning kyllingbuljong og italienske urter. Bland sammen, og la det koke etpar minutter.
I tilfelle du synes sausen er litt tykk, kan du spe med litt vann.
Tilsett grønnsakene og bland sammen
Smak til med sitronsaft, salt og pepper
Tilsett spinat til slutt. Hvis du bruker frossen spinat, lar du den tine i sausen. Bruker du fersk spinat, hakkes den først før den tilsettes, den vil raskt "kollapse" og da er retten klar til servering.
Sprinkle godt med olivenolje over før servering