Rekene skrelles, og settes til side så lenge, evt i kjøleskap
Gulrøtter kuttes i 3-4 millimeter tynne skiver, gjerne på skrå. Løk kuttes i båter. Hvitløk grovhakkes. Sitrongress kuttes i millimetertynne ringer.
Ha litt kokosolje i en wok på høy varme, tilsett de kuttede grønnsakene. Rør ofte så de ikke svis, stek et par minutter og tilsett oystersaus, sesamolje og soyasaus. Stek to-tre minutter til, til løken er litt blank og grønnsakene er litt brunet i kantene. Ha over i en bolle så lenge.
Ha eggene i en skål og pisk sammen, sett til side så lenge
Ha litt mer kokosolje i woken, og tilsett den kokte risen. Rør ofte, og stek først 2-3 minutter.
Trekk en del av risen ut til ene siden, så ca halve bunnen på woken synes. Hell i de piskede eggene, la dem steke noen sekunder, til de begynner å koagulere (stivne). Bruk så stekespaden til å blande eggene sammen til en eggerøre. Når eggene er nesten stivnet, blandes de sammen med risen og deles opp i mindre biter med stekespaden.
Ha grønnsakene tilbake i woken sammen med risen og eggene, bland sammen
Tilsett rekene, og bland sammen