Smelt sjokoladen over vannbad: Kutt sjokolade i biter, og ha i en bolle som tåler varme (glass, porselen etc). Sett oppå en kasserolle med 3-4 cm kokende vann, uten at bollen kommer i direkte kontakt med vannet. Rør i sjokoladen til den har smeltet, og trekk til side.
La den smeltede sjokoladen avkjøles litt i romtemperatur, så den ikke er altfor rennende
Del kokosfyllet i 12 jevnt store emner. Forme hvert emne til en 5-6 cm lang pølse med hendene og fingrene, trykk dem litt flate oppå, ca 1,5 cm høye og 2 cm brede
Dypp emnene i smeltet sjokolade i tur og orden, og legg på brett/fat med bakepapir for avkjøling, gjerne i kjøleskap så det går raskere.
Hvis du har sjokolade til overs, kan du varme den litt opp igjen over vannbad, og deretter bruke en teskje og sprinkle resten over de avkjølte sjokoladene. Sett sjokoladen i kjøleskap igjen, til den er helt avkjølt og sjokoladetrekket er "hardt".
Sjokoladen oppbevares i kjøleskap, og holder seg fint noen dager. Eventuelt kan den også fryses ned.