Mål opp vannet i bakebollen til kjøkkenmaskinen, tilsett fiberhusk og kjør sammen i ca 10 minutter
Tilsett glutenfri surdeigsstarter, og kjør sammen i ca 10 minutter til
Bland sammen bokhvetemel, rismel, maismel, urter og salt i en annen bolle, og tilsett. Bland melet forsiktig inn så du unngår en "støvsky"... Kjør sammen i ca 10 minutter til en fast og fin deig.
Så er det tid for utbaking. Bruk kaldt vann på hendene når rundstykkene skal formes, det gjør jobben enklere. Jeg fyller litt kaldt vann i bollen jeg hadde melet i.
Bruk en skje for å ta opp deig med. Forme 12 jevnt store baller, litt større enn en golfball, og legg på stekeplate med bakepapir. Trykk emnene litt flate, ca 2-3 cm.
Sørg for at emnene er lett fuktet med vann, og dryss over sesamfrø. Dekk med rent kjøkkenhåndkle og la stå og heve i 10-12 timer, gjerne over natten.
Forvarm stekeovnen til 200 grader varmluft
Stek de ferdighevede rundstykkene i ca 20-22 minutter, til de er lett gyldne og gjennomstekte
Avkjøles på rist