Appelsinjuice, soyasaus, oystersaus og honning has i en kasserolle. Knus hvitløk (hvitløkspresse) og tilsett. Ta av det ytterste laget av sitrongresset, kutt i millimetertynne ringer, og tilsett. Finriv frisk ingefær over. Tilsett malt anis, malt koriander og spisskummen, og kok opp.
La det småkoke i 10-12 minutter, til sausen har fått en lett fyldig konsistens, rør av og til. Smakes til med pepper og eventuelt mer soyasaus om den trenger mer salt. Trekk til side så lenge.
Mens sausen småkoker, fjernes beina fra svineribba, kutt kjøttet i ca 1 cm tykke strimler. Ha 1 ss extra virgin kokosolje i en wok eller romslig stekepanne på høy varme. Ha i kjøttet og stek noen minutter, til det har blitt fint brunet. Ha over i en bolle så lenge.
Gulrøtter skrelles og kuttes i 3-4 mm tykke skiver. Løk skrelles og kuttes i strimler. Ha i 1 ss extra virgin kokosolje i woken/stekepannen på god varme, og stek noen minutter til gulrøttene blir lett gyldne og løken blir lett blank.
Ha ribbekjøttet tilbake i woken/stekepanna sammen med grønnsakene, og tilsett sausen. Bland sammen, og gi det et raskt "oppkok" før servering.