Gå tilbake

Glutenfri paibunn

Porsjoner 1 paibunn

Ingredienser

  • 1 egg str M/L
  • 45 gr extra virgin kokosolje
  • 45 gr extra virgin olivenolje
  • 1/4 ts havsalt
  • 190 gr maismel

Instruksjoner

  • Forvarm stekeovnen til 160 grader
  • Pisk egget sammen i en bolle
  • Hvis kokosoljen er veldig fast, kan den tempereres til den akkurat smelter (ca 25 grader) NB! Den må ikke være for varm når den tilsettes i egget
  • Tilsett kokosolje, olivenolje og havsalt i det piskede egget, og bland godt sammen
  • Tilsett maismel, og bland sammen til en deig. Den skal føles litt "smuldrete".
  • Fordel deigen i et jevnt lag i en paiform, og trykk den flatt utover i et jevnt tynt lag med fingrene, inkludert oppover kantene
  • Prikk deigen med en gaffel, og sett i ovnen. Forstekes 10-12 minutter, før du har i ønsket fyll.