Vei opp hasselnøttkjerner og kikertmel i en bakebolle
Solsikkefrø, linfrø og gresskarfrø finmales i food processor, og tilsettes. Hvis du har kokosmasse, finmales den også før den tilsettes. Tilsett salt og natron, og bland de tørre ingrediensene godt sammen.
I en annen bakebolle piskes eggene sammen. Ha eplecidereddik i en kopp, og rør ut honningen i den så den løser seg opp. Tilsett vann.
Ha alt det våte i det tørre, og rør godt sammen til alt er blandet. La det stå ca 10 minutter, så kokosmelet rekker å trekke til seg væske og svelle. Røren vil etter hvert tykne litt.
Forvarm stekeovnen til 170 grader
Brødformen kles med et stykke bakepapir som er like bredt som formen er lang. Endene på brødformen smøres med olje.
Hell røren i formen, og stek i ca 40 minutter, til brødet er gyllent og gjennomstekt
Avkjøles på rist