Linfrø og gresskarfrø finmales i en food processor
Ha kremet kokosmelk i en bakebolle, og tilsett malte linfrø og gresskarfrø, cassavamel, kikertmel og himalayasalt. Bland sammen til en jevn og litt fast deig.
Legg bakepapir på en stekeplate, og hell deigen på. Ha rikelig med extra virgin olivenolje på hendene, og trykk ut deigen til en jevn flat leiv, ca 1/2 cm tykk.
Sprinkle evt litt ekstra olivenolje over, og dryss over litt tørket rosmarin eller timian for ekstra smak, om ønskelig
Stekes på nest nederste rille i 18-20 minutter, til flatbrødet så vidt får litt farge
Når flatbrødet er ferdig stekt, deles det i ruter med pizzaskjærer
Knekkebrød
Sett stekeovnen på 90 grader varmluft (du bør vente til ovnsrommet har avkjølt seg litt fra den første stekingen, evt la stekeovnsdøren stå åpen litt)
Legg de porsjonsdelte flatbrødene på en rist, og sett i ovnen i én time
La knekkebrødene avkjøles på risten
Notater
Brødet kan med fordel fryses ned porsjonsvis, da holder det seg bedre, og du kan ta opp akkurat den mengden du trenger til tining. Tines i stekeovnen på 160 grader varmluft i ca 10 minutter.