Kok opp vannet
Forvarm stekeovnen til 160 grader varmluft
Ha gresskarkjerner, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø, bokhvetemel, fiberhusk, rosmarin og salt i en bolle, og bland sammen
Tilsett kokende vann og extra virgin olivenolje, bland sammen til en jevn deig. La den stå i 5-10 minutter for avkjøling
Legg et ark bakepapir på kjøkkenbenken, og ha deigen oppå. Legg et ca 30 cm langt stykke plastfolie oppå deigen (så deigen ligger imellom når den kjevles). Kjevle ut til en så tynn og jevn deig som mulig. Plastfolien trenger ikke dekke hele deigen på en gang, den kan fint "flyttes rundt" på leiven etter hvor du skal kjevle...
Finn frem en stekeplate, og flytt bakepapiret med leiven forsiktig over på stekeplaten
Stekes først i ca 20 minutter, til kantene på knekkebrødet begynner å bli gyldne. Ta ut stekeplaten, og skru ned temperaturen til 100 grader varmluft.
Skjær leiven i passe store porsjonsstykker med pizzahjul eller en skarp kniv, jeg foretrekker 16 stykker
Flytt bakepapiret med leiven over på en rist, og sett i ovnen på den lavere varmen. Sett gjerne en tresleiv i døren på stekeovnen, så fuktighet kan slippe ut. Stekes i 60-90 minutter, til knekkebrødene er skikkelig tørre og sprø. Du kan med fordel snu dem en gang underveis, da går tørkingen raskere.