Go Back
Utskrift
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Utskrift
Pin
4.75
fra
4
votes
Glutenfritt surdeigsbrød - 2 stykk
Matrett
Brød & bakst
Porsjoner
2
brød
Ingredienser
Oppmating av surdeigen (600 gr totalt) - til to brød
200
gr
glutenfri surdeigsstarter
200
gr
vann
100
gr
bokhvetemel
100
gr
fullkorn rismel
Selve surdeigen - til to brød
800
gr
vann
kaldt
30
gr
fiberhusk
600
gr
surdeigsstarter
ferdig matet, se over
350
gr
bokhvetemel
150
gr
fullkorn rismel
100
gr
potetmel
100
gr
solsikkefrø
100
gr
linfrø
12-16
gr
himalayasalt
2,5-3 ts
Instruksjoner
Fremgangsmåte for to brød
Følg de samme instruksjoner som for ett brød over
Når du kommer til steget med å forme deigen til brød, deles den først i to, og emnene heves i hver sin hevekurv med kjøkkenhåndkle