Linfrø og gresskarfrø finmales i food processor (jeg bruker den lille food processoren som hører til stavmikseren, det er unnagjort i løpet av sekunder).
Ha malte linfrø og gresskarfrø i en bakebolle sammen med gari, mandelmel, kokosmel, himalayasalt, timian og rosmarin. Bland godt sammen så alle klumper er løst opp.
Tilsett kremet kokosmelk og vann, og bland sammen til en jevn røre - foreløpig er den ganske tynn, men den skal være slik. La den stå 5-10 minutter, så melet får trekke til seg væsken, da vil deigen tykne.
Forvarm stekeovnen til 190 grader
Ha bakepapir på en stekeplate, og sett 12 like store emner på stekebrettet med en spiseskje (omtrent en toppet skje pr emne). Det er lettere å forme emnene hvis du fukter hendene først. Ha kaldt vann i en bolle, dypp hendene i før hvert emne formes. Forme dem litt firkantede og flate, ca 1 cm tykke.
Stekes først i ca 30 minutter, til briksene er fint gyldne på undersiden.
Ta ut brettet og snu briksene. Stekes videre i 10-15 minutter, til de er fint gyldne på andre siden også.
La dem avkjøles på stekebrettet
Notater
Tips: Briksene er aller best nystekte, men kan fint fryses ned. Tines på 160 grader varmluft i ca 10 minutter.