Gå tilbake
Utskrift
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Print
Pin
Rå bokhvetegrøt med banan og nøtter
Matrett
Frokost
Porsjoner
1
porsjon
Ingredienser
4
ss
rå hel bokhvete
kaldt vann
til bløtlegging
0,75
dl
kokosmelk
evt annen plantebasert melk etter ønske (soya, mandel, ris, etc)
1
ts
akasiehonning
evt lønnesirup for vegansk variant
1/2
ts
Ceylon-kanel
1/2
banan
En håndfull
tørristede nøtter
Instruksjoner
Bløtlegging av rå bokhvete (kvelden før)
Ha bokhveten i kaldt vann om kvelden, la stå over natten på benken
Neste morgen skylles bokhveten, og den er klar til et raskt oppkok
Rå bokhvetegrøt
Ha den ferdig bløtlagte bokhveten i en kasserolle sammen med kokomelk, akasiehonning og kanel
Kok opp, og la koke etpar minutter
Server med banan og nøtter etter ønske