Gå tilbake

Rislapper (glutenfrie, melkefrie)

Matrett Brød & bakst, Kaker, desserter & snacks
Porsjoner 12 små lapper

Ingredienser

  • 3 egg str M/L
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ss akasiehonning
  • 1 dl maismel
  • 3/4 ts Ceylon kanel
  • ca 3 dl kokt ris avkjølt

Instruksjoner

  • Pisk eggene sammen med olivenolje og akasiehonning i en bolle (det går fint å bruke gaffel)
  • Tilsett maismel og kanel, rør godt sammen
  • Tilsett risen, rør godt sammen
  • Bruk gjerne non-stick stekepanne til steking, evt sprinkle litt olivenolje til stekingen. Stek små lapper (ca 2 ss røre pr lapp) på middels god varme, stek til de er godt gyldne på undersiden, snu og stek dem gyldne på andre siden. Juster varmen etter behov.
  • Spises helst samme dag, oppbevares evt i kjøleskap til neste dag