Lag vannbad: Sett en bolle som tåler varme (glass, porselen etc) oppå en kasserolle med 3-4 cm vann som kokes opp, uten at bollen kommer i direkte kontakt med vannet. Når vannet koker, kan du skru av varmen.
TIPS: Tahini har som regel skilt seg i to lag når du kjøper den, med fast tahinimasse nederst og olje som har samlet seg på toppen. Bland tahinien godt sammen (oljen og massen), før du tar den i bruk. Når du da setter den i kjøleskap etterpå, vil den holde seg blandet
Ha tahinipasta i bollen, brekk opp sjokolade og tilsett sammen med lønnesirup (smakes til) og havsalt. Rør til all sjokoladen har smeltet, og du har en jevn røre. Trekk til side.
Kle en brødform med bakepapir, og ha røren oppi, bruk gjerne slikkepott og bre den utover i en jevnt lag i formen. Dryss over litt havsalt om ønskelig.
Sett i kjøleskap i en times tid, eller til den er fast nok til å kunne kuttes med kniv
Ta bakepapiret med fudgen ut av formen, kutt i firkanter (ca 2x2 cm) med en skarp kniv