Gå tilbake
Tropiske douts
Print Pin
5 fra 1 stemme

Tropiske donuts (glutenfrie, melkefrie)

Matrett Kaker, desserter & snacks
Forberedelse 10 minutter
Koke/steketid 18 minutter
Porsjoner 12 stykk

Ingredienser

  • 4 egg medium/store
  • 150 gr dadler
  • 1 banan godt moden
  • 1 dl ananasjuice
  • 1 ts ekte kanel Ceylon
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 50 gr rismel
  • 50 gr potetmel
  • 50 gr bokhvetemel
  • 1 ts natron
  • 1/4 ts himalayasalt evt havsalt

Instruksjoner

  • Forvarm stekeovnen til 170 grader
  • Kjør sammen følgende i en blender: Egg, dadler, banan, ananasjuice, kanel og vaniljeekstrakt
  • I en bakebolle blandes rismel, potetmel, bokhvetemel, natron og salt
  • Tilsett eggemiksen i melmiksen, bland godt sammen
  • Fordel røren jevnt i donuts stekeformer
  • Stekes i 18-20 minutter, til de er fint gyldne i overflaten
  • Avkjøles på rist