Vann og fiberhusk / malte psylliumfrø kjøres sammen ca 10 minutter
Mål opp melet og øvrige tørre ingredienser, og blant sammen. Tilsett og kjør deigen sammen i 10-15 minutter
Tilsett egg i deigen, og kjør sammen noen minutter
La deigen heve ca 2 timer, til dobbel størrelse
Bland sammen fyllet: Ghee/klarnet smør, rårørsukker og kanel. Hvis smøret er kjøleskapskaldt og hardt, kan det varmes i en kasserolle til det er mykt nok til å blande ingrediensene sammen
Dryss rismel på kjøkkenbenken, hvelv deigen oppå. Dryss gjerne rismel oppå deigen også, så klistrer den ikke så mye til fingrene. Trykk deigen forsiktig ut til et rektangel, ca 25x40 cm, med langsiden mot deg
Smør fyllet utover deigen i et jevnt lag
Rull sammen fra langsiden, og del i 12 like store emner. Tips: Del rullen først i to på midten, deretter hver halvdel i to, og deretter hver av delene i tre. Da er det lettere å få like store emner
Legg hvert emne med snittflaten ned på et stekebrett med bakepapir, trykk emnene litt ned så de er ca 3 cm høye og runde. Fest eventuelt endene litt "innunder" bollen om de er litt løse og "stikker" ut
Pisk sammen et egg, og pensle bollene med
La etterheve ca 30 minutter
Forvarm stekeovnen til 225 grader
Stekes i ca 18 minutter, til de er godt gyldne. Avkjøles på platen eller på rist. Hvis de henger sammen etter steking, så bruk en kniv eller stekespade til å forsiktig løsne dem fra hverandre.