Kok opp vann til bløtlegging av risen. Når vannet er kokt opp, legges risen i og får trekke 10-15 minutter.
Imens kuttes løk og paprika i ca 1 cm biter, og hvitløk småhakkes. Ha i en romslig gryte med extra virgin kokosolje på middels varme, og stek etpar minutter
Tilsett kvernet kjøtt, del det opp med stekespaden, og stek etpar minutter til, rør en gang eller to. Kjøttet trenger ikke blir gjennomstekt, det vil uansett bli ferdig gjennom den gjenstående kokingen av gryten.
Tilsett vann, hakkede tomater, kokosmelk, malt ingefær, malt koriander, malt fennikel, spisskummen og kanel
Hell av vannet fra risen som har vært bløtlagt, og tilsett risen i gryten. Bland godt sammen, legg på lokk og la koke ca 10 minutter, til risen er helt gjennomkokt. Juster varmen så det bare koker moderat.
Smak til med salt, og bland inn frisk koriander