Gå tilbake

Ananas-salsa

Matrett Tilbehør
Nasjonalitet Meksikansk
Forberedelse 10 minutter
Porsjoner 4 personer

Ingredienser

  • 1/2 ananas
  • 1 vårløk
  • 1/2 rød chili evt så mye som du ønsker
  • 1 håndfull koriander fersk
  • 1/2 lime

Instruksjoner

  • Ananas kuttes i terninger. Vårløk kuttes i millimetertynne ringer. Del chilien i to på langs, fjern frøene, og kutt i millimetertynne biter. Koriander grovhakkes.
  • Ha alle ingrediensene i en skål sammen med saften av lime, og bland sammen. 
  • La helst salsaen stå og godgjøre seg en halvtimes tid før servering

Notater

Tips: Når ananasen først er "åpnet", vil den kunne tape seg fort og bli brun i fruktkjøttet. Jeg anbefaler å kutte opp resten, skvise litt limesaft over, og oppbevare i kjøleskap. Da holder den seg lenger.