Bryt opp sjokoladen, og smelt den over vannbad
Skjær banan i skiver, ca 6-8 mm tykke, og vend i den smeltede sjokoladen. Bruk gaffel (og gjerne også slikkepott), og legg de sjokoladetrukne bananskivene på et brett med bakepapir. Bruk så mye banan som sjokoladen rekker til.
Når du har litt smeltet sjokolade igjen (når det begynner å bli "vrient" å vende bananskiver i sjokoladen), lar du resten stå så lenge. Sett brettet med banansjokolade i kjøleskapet for lett avkjøling, til den begynner så vidt å stivne litt (ca 10 min).
Ta så brettet ut igjen, smelt evt sjokoladen på nytt om den har stivnet for mye. Fordel resten av den smeltede sjokoladen oppå bitene med banansjokolade. Bruk gjerne en teskje til dette, drypp noen dråper sjokolade på hver bit. Og bruk gjerne slikkepotten til slutt så du får med all sjokoladen.
Sett brettet med banansjokolade tilbake i kjøleskapet, til sjokoladen har stivnet helt
Oppbevares i kjøleskap i boks med tett lokk, holdbar 2-3 dager