Gå tilbake

Bringebærmuffins (glutenfrie, melkefrie)

Matrett Kaker, desserter & snacks
Porsjoner 12 stykk

Ingredienser

  • 4 egg  str M/L
  • 100 gr dadler
  • 4 ss extra virgin olivenolje
  • 3-4 ss akasiehonning eller lønnesirup
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeekstrakt evt vaniljepulver
  • 1/3 ts havsalt
  • 90 gr rismel
  • 90 gr potetmel
  • 100 gr bringebær friske eller fryste

Instruksjoner

  • Forvarm stekeovnen til 170 grader
  • Ha egg, dadler uten stein, extra virgin olivenolje, akasiehonning/lønnesirup, bakepulver, vaniljeekstrakt/-pulver og salt i en blender, og kjør sammen til en jevn, lys røre
  • Sikt rismel og potetmel i en bakebolle, tilsett eggemiksen, og bland godt sammen så melet blir helt løst opp
  • Tilsett bringebær og bland sammen
  • Fordel i muffinsformer, og stek i ovnen i ca 20 minutter, til muffinsene er gjennomstekte