Gå tilbake

Glutenfrie knekkebrød med egg

Matrett Brød & bakst, Frokost
Porsjoner 16 stykk

Ingredienser

  • 3 egg str M/L
  • 3/4 ts havsalt
  • 3 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl solsikkefrø

Instruksjoner

  • Mål opp frøene
  • Pisk eggene sammen med salt i en bakebolle. Tilsett frøene og bland godt sammen
  • La røren stå og godgjøre seg i 10 minutter
  • Forvarm stekeovnen til 180 grader
  • Ha røren i en langpanne med bakepapir, bre den utover med en slikkepott til et jevnt lag, ca 1/2 cm tykt. Før steking, del/separer deigen i 16 jevnstore emner med kanten på slikkepotten (evt med en bestikk-kniv). Da er det lettere å dele dem i knekkebrød med jevne kanter etter steking
  • Stekes først i 15 minutter på 180 grader. Skru deretter stekeovnen ned til 100 grader, og la knekkebrødene stå 45 minutter til.
  • Deles i emner og avkjøles helt på rist. Oppbevares i boks med tett lokk