Fyr opp grillen
Aubergin deles i to på langs, og deretter i 1 cm tykke skiver på tvers. Legg i en aluminiumsform, sprinkle rikelig med extra virgin olivenolje over, den vil trekke seg inn i auberginkjøttet. Dryss over litt salt.
Kyllingfiletene deles i to, tre eller fire på langs, avhengig av størrelse, i noenlunde jevnt tykke stykker (så de blir ferdig noenlunde på likt)
Legg kyllingstykkene i en aluminiumsform (evt fordelt i to former om en er for liten), sprinkle extra virgin olivenolje over, og dryss salt og hvitløkspepper på begge sider
Når grillen er klar, settes aluminiumsformene med kylling og aubergin på direkte grillvarme. Vend av og til etter behov.
Når kyllingen er cirka halvveis stekt, kan stykkene legges direkte på grillen noen minutter, så den får brunet seg litt. Gjør det samme med auberginen.
Pass på at kyllingen blir helt gjennomstekt, den skal ikke være rå inni. Aubergin skal bli helt myk, og liksom "klappe litt sammen".
Server grillet kylling og aubergin med en enkel grønn salat