Sjampinjong kuttes i båter. Paprika kuttes i litt grove biter (3-4 cm). Purre vaskes godt for jord, og kuttes i 1/2 cm strimler på tvers.
Ha rikelig med extra virgin olivenolje i en wok eller gryte på høy varme (nesten max). Stek først sjampinjongen, rør ofte, til den er lett og fint brunet. Ha over i en romslig (serverings)skål så lenge.
Stek så all paprikaen, ha litt ekstra olivenolje over etter behov, rør ofte. Stekes til den er litt brunet, og ha over i skålen med sjampinjongen.
Stek purren, ha litt ekstra olivenolje over etter behov, rør ofte. Stek til den er litt "blank". Ha de andre grønnsakene tilbake i woken/gryten og bland sammen. Dryss over litt salt og hvitløkspepper.
Pisk eggene sammen i en skål. Trekk grønnsakene ut til ene siden, så ca halve bunnen på woken/gryten synes. Hell i de piskede eggene, la dem steke noen sekunder, til de begynner å stivne. Bruk så stekespaden til å blande eggene sammen til en eggerøre. Når eggene er bortimot helt stivnet, blandes de sammen med grønnsakene, og deles opp i mindre biter med stekespaden.
Ha grønnsakene med egg over i serveringsskålen
Strimle spekeskinken, og stek den til slutt, til den er lett brunet og har fått litt sprøhet.