Legg gelatinplatene i bløt i kaldt vann i ca fem minutter
Kle en brødform ("normal" størrelse) med bakepapir, la papiret være så "flatt og glatt" oppi formen som mulig
Ha halvparten av fruktjuicen i en liten kasserolle, tilsett akasiehonning og bløtlagte gelatinplater. Varm opp på moderat varme og rør om til gelatinen smelter og løser seg helt opp (rundt ca 40-50 grader)
Tilsett resten av juicen, og bland sammen
Hell i gelatinblandingen i formen, og sett i kjøleskapet for fullstendig avkjøling i minimum to timer
Når geléen er helt stiv, tas bakepapiret med geléen ut og legges på et skjærebrett (evt et annet flatt underlag). Geléen vil være ca 1 cm tykk. Bruk kniv (går helt fint med bestikkniv) til å dele geléen i passe store "godteribiter". Jeg deler den først i fire på langs, deretter i ca 1 cm "remser" på tvers. Nå kan du dele gelégodteriet fra hverandre, og nyte i vei