Alle redskaper inkludert glasskrukken som yoghurten skal være i kontakt med, må steriliseres. Kok opp vann i en romslig kasserolle, og la redskapene ligge helt dekket med vann i fem minutter. Eller bruk eddikvann.
Ha kokosmelk i glasskrukken. Klipp probiotikakapslene i to (hold dem gjerne over krukken mens du klipper), og hell innholdet i kokosmelken. Visp godt sammen med en gang, ellers kan det lett klumpe seg.
Tilsett gelatinpulver, mengde etter ønsket fylde, og visp godt sammen. Bruk 1 ts hvis du foretrekker en litt flytende yoghurt. Bruk 1,5 ts hvis du foretrekker en mer kremet og tykkere yoghurt.
Tilsett akasiehonning, og visp godt sammen, til alt er jevnt blandet
Fest lokket på glasskrukken, og sett i stekeovnen. Sett på lav temperatur slik at ovnsrommet holder ca 40 grader, og la den stå i ca 24 timer. Bruk steketermometer i ovnsrommet.
Når yoghurten er ferdig, smakes den eventuelt til med mer akasiehonning
Sett yoghurten i kjøleskapet i 24 timer, så får den en fyldig konsistens