Kjøttet deles i grove biter, 4-5 cm store. Ha i en romslig tykkbunnet gryte med olivenolje, og stek noen minutter på god varme for å brune kjøttet. Rør av og til.
Salsicha-pølsen deles i terninger eller skiver, og tilsettes. Rør av og til.
Poteter og gulrøtter skrelles og kuttes i grove biter, og tilsettes. Rør sammen.
Hell av laken fra sølvløken, og tilsett. Grovhakk hvitløk og tilsett.
Tilsett kjøttkraft. Rør ut maisenna i rødvinen, og tilsett sammen med soyasaus og kinesisk femkrydder. Rør sammen. Kok opp med lokk, og la koke i 10-15 minutter, juster ned varmen så det koker moderat. NB! Bruk et lokk med håndtak som tåler et lengre opphold i stekeovnen på angitt temperatur.
Forvarm stekeovnen til 125 grader
Sett gryta i stekeovnen, og la den stå ca 3 timer, eller til kjøttet er skikkelig mørt
Smak til med salt og eventuelt pepper etter behov