Legg bakepapir på bunnen av formen, og sett ringen på. Innsiden av ringen pensles med extra virgin olivenolje. Jeg smører for sikkerhets skyld på bakepapiret også, så vil det løsne ekstra lett fra kaken når den er ferdig stekt.
Egg, dadler, extra virgin olivenolje, eventuelt akasiehonning, og vaniljeekstrakt kjøres sammen i en blender til en jevn og lys masse
I en bakebolle blandes mandelmel, kakao, bakepulver og salt. Tilsett eggemiksen, bruk gjerne slikkepott så får du med alt. Bland godt sammen til en jevn kakerøre.
Hell røren i kakeformen, og stek i ca 13-15 minutter. Kaken skal være litt fuktig inni, uten å være helt "rå".
La kaken avkjøles i formen, skjær eventuelt med en kniv langs kanten så den løsner fra formen.
Før servering drysses et lag kakao på toppen. Bruk en sikt, og 1-2 ts kakao, og dryss jevnt over kaken.