Forvarm stekeovnen til 200 grader (vanlig over- og undervarme), med en dyp langpanne på nederste rille i ovnen. Fyll den halvveis opp med kokende vann.
Kok opp soyamelk, lønnesirup og vaniljeekstrakt under omrøring, og trekk deretter til side for avkjøling (ned til rundt 50 grader)
Pisk eggene lett sammen i en bakebolle (med helletut, eller som er lett å helle fra uten å søle), og tilsett den avkjølte soyamelk-blandingen mens du rører blandingen.
Hell blandingen i brødformen gjennom en sil (finmasket sikt)
Sett brødformen i ovnen i den dype langpannen med vann, og skru ned temperaturen til 160 grader. Om nødvendig, hell på mer kokende vann, til vannstanden når til ca midten av brødformen.
La stå i vannbad i ca en time, eller til karamellpuddingen har stivnet
Avkjøl og sett kaldt i kjøleskap til neste dag.
Skjær med en skarp kniv langs kanten på karamellpuddingen, og hvelv over på et avlangt fat med tilstrekkelig kant til at ikke karamellsausen renner over