1,5-2tshimalayasalttotal mengde salt i oppskriften, smakes til
hvitløkspepper
Instruksjoner
Bacon kuttes i tynne strimler på tvers. Løk, paprika og fennikel kuttes i ca 1 cm terninger.
Ha litt extra virgin olivenolje i en romslig stekepanne eller gryte på middels god varme. Tilsett kuttet bacon, løk, paprika og fennikel, og la det surre noen minutter til løken er blank og baconet får lett farge. Rør av og til ved behov. Dryss over litt himalayasalt (1/2-1 ts) og hvitløkspepper, og bland sammen.
Ha miksen over i en skål, og la det avkjøle seg litt noen minutter
Forvarm stekeovnen til 170 grader varmluft
Knekk eggene i en bolle, og pisk dem sammen med timian og litt salt (1/2-1 ts). Tilsett bacon/grønnsaksmiksen litt og litt i de piskede eggene.
Fyll muffinsformer så det gjenstår ca 1/2 cm opp til randen
Stekes i 12-14 minutter, til omelettmuffinsene er akkurat gjennomstekt
Notater
Bruk det du har av grønnsaker - her er det bare fantasien som setter grenser