Forvarm stekeovnen til 180 grader
Sprinkle extra virgin olivenolje i en stor ildfast form, legg i entrecoten og dryss over litt hvitløkspepper på begge sider
Sjampinjong og løk kuttes i båter, og legges i formen rundt kjøttet
Rør ut maisenna i kaldt vann, tilsett oystersaus og soyasaus, bland sammen, og hell over grønnsakene i formen
Sett i ovnen, og stek totalt 2,5 time. Hvis entrecoten er veldig tykk (4-5 cm eller mer), kan den stå nærmere 3 timer
Etter ca 1 time vendes grønnsakene i sausen, så de dekkes av væske, og entrecoten snus
Poteter vaskes, behold skallet på om det er fint. Små poteter kan ovnsbakes som de er, større poteter kuttes i to eller fire, avhengig av størrelse.
Potetene legges oppå grønnsakene/sausen når det gjenstår ca 1 time og 15 min av steketiden, de kan vendes etter ca 30-40 minutter. Sjekk mot slutten at potetene er blitt møre.
Asparges skylles. Knekk av den nederste delen, så langt ned på aspargesen som det er mulig.
Legg aspargesen oppå alle ingrediensene når det gjenstår 10 minutter steketid