Gå tilbake

Pannestekt brød på superkjapt vis (glutenfritt)

Matrett Brød & bakst, Frokost
Forberedelse 2 minutter
Koke/steketid 4 minutter
Total tid 6 minutter
Porsjoner 2 personer

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 1/2 ts havsalt
  • 2-2,5 ss rismel
  • 2-2,5 ss bokhvetemel

Instruksjoner

  • Pisk eggene sammen i en skål. Tilsett extra virgin olivenolje og salt, pisk sammen. Bland inn mel til en litt tykk og jevn røre. Den skal kunne sige litt utover i stekepannen, men ikke renne for mye utover.
  • Varm opp en non-stick stekepanne på middels god varme. Hell i all røren, la den sige utover av seg selv, bruk gjerne slikkepott for å få med all røren. Stekes 2-3 minutter, til den er nesten tørr i overflaten, og blir lett gylden under. Snu og stek 1-2 minutter på andre siden, til den også er lett gylden.
  • Del sandwich-pannekaken i fire "pizzastykker", la dem kjøle seg av etpar minutter, så er de klare til servering