Pisk eggene godt sammen i en bolle.
Varm opp en stekepanne med litt olje på litt over middels varme, så kan du justere ned etter hvert. Jeg justerer varmen gradvis ned mens jeg steker, til det laveste temperaturtrinnet hvor eggene fremdeles koagulerer i bunnen av stekepannen.
Ha i de sammenpiskede eggene, og finn frem en stekespade. Med den "skraper" du rolig men kontinuerlig i bunnen av stekepannen, slik at du "flytter" på eggerøren som er i ferd med å stivne i bunnen, og de rennende eggene får slippe til ned mot bunnen. Start gjerne i ytterkanten av stekepannen, skrap rolig inn mot midten. Fortsett denne prosedyren rundt hele kanten av stekepannen noen runder, til eggene så vidt har koagulert.
Viktig: Så snart dette er gjort, trekkes eggene av varmen. De skal fortsatt være tydelig "fuktige", uten å være rå. Varmen vil bidra til at de fortsetter å koagulere litt.
Dryss over salt, (hvitløks)pepper og dill, eller andre urter etter ønske. Bland sammen, og ha over i en skål eller bolle.
Serveres straks.