Legg et stykke plastfolie oppå selve deigen i bakebollen, så den ikke skal tørke ut. La deigen stå og heve i 7-8 timer på kjøkkenbenken. Jo lenger en står, desto syrligere smak vil brødet få (på grunn av fermenteringen/gjæringsprosessen)
Forvarm stekeovnen til 225 grader, og sett et stekebrett i ovnen så det blir varmt
Dryss litt bokhvetemel på kjøkkenbenken, hell deigen oppå melet. Del deigen i 10 like store emner, rull dem til så runde og jevne boller som mulig mellom hendene.
Forme ett emne om gangen, gjør det gjerne slik: Bruk begge hender og trykk det litt flatt med ene hånden mens det formes rundt med den andre. Dryss på litt bokhvetemel, snu emnet og fortsett å trykke det flatt og forme det rundt, snu igjen og forsett slik å trykke det flatt og jevnt, til det er 1/2-1 cm tykt og ca 12-13 cm i diameter. Ha et lett dryss bokhvetemel på begge sider, og legg til side. Fortsett slik med alle emner. Ta ut den varme stekeplaten, legg på 5 emner. Stekes i 7-8 minutter, til pitabrødene er lett gyldne og poser seg opp. Legg de nystekte pitabrødene på en rist for avkjøling.
Legg de siste 5 emnene på stekeplaten, stek i 7-8 minutter, samme prosedyre som sist.