Pisk sammen egg, olivenolje, himalayasalt og tørket timian med en gaffel. Tilsett mandelmel og kokosmel, og evt sesamfrø, og rør sammen til en jevn deig. Løs opp eventuelle "tørre" klumper. La deigen stå i 5-10 minutter for å tykne.
Legg bakepapir på en stekeplate. Bruk en skje og sett jevnt store emner på stekeplaten. Bruk skjeen til å forme dem litt utover og jevnt runde, 1/2-1 cm tykke. Bruk evt slikkepott for å få med all røren.
Stekes i 8-10 minutter, til de er gjennomstekte og lett gyldne rundt kantene. La dem gjerne stå litt lenger om du vil ha dem litt mer stekt utenpå, men vær obs på at de da kan bli litt tørre.
Notater
Porsjonsbrødene er aller best når de er nystekte. De kan med fordel fryses ned om de ikke skal spises samme dag, og tines på 160 grader varmluft i ca 10 minutter.