Fryste reker tines på avispapir. Skrell rekene, og sett i kjøleskap så lenge.
Kok opp vann, trekk til side, og legg i risnudlene. La dem trekke i ca 10 minutter, til de er "gjennomkokte". Hvis du bruker andre typer nudler, tilbereder du dem etter anvisning på pakken.
Løk kuttes i båter. Brokkoli kuttes i forholdsvis små buketter. Gulrøtter kuttes i skiver på skrå. Hvitløk grovhakkes.
Ha kokosolje i en romslig wok eller gryte på god varme. Ha i løk, brokkoli, gulrøtter og hvitløk, og wok dem 3-4 minutter, til løken er lett blank. Vend ofte så grønnsakene ikke svis.
Tilsett kokosmelk, og smak til med thai fiskesaus og grønn currypasta. La det koke 2-3 minutter, vend av og til.
Sjekk at risnudlene er ferdige - hvis ikke kan du gi dem et raskt oppkok . Hell av vannet fra risnudlene, og vend dem inn i woken. Trekk til side, skvis over saften av lime, og bland sammen.
Tilsett rekene rett før servering. De må ikke koke, da blir de seige.