Første innlegg på ny blogg!

Første innlegg på ny blogg!

Velkommen til første innlegg på ny blogg ♥

Gjennom mange år har jeg skrevet bloggen Mona’s Kjøkkenskriverier. Den ble startet i 2011 da jeg var i min første mammaperm, og de første innleggene handlet mye om babymatlaging. Etter hvert skiftet fokuset over på hverdagsmat for hele familien. De siste par årene har jeg fulgt et såkalt «steinalderkosthold», populært kalt paleo, for helsens skyld. Du kan lese litt mer om dette på siden OM BLOGGEN & MEG.

Det har vært en lang prosess å finne nye måter å lage mat på, og jeg legger ikke skjul på at det var krevende i starten. Men; jeg ville aldri vært kostholdsendringene foruten. Det har betydd så utrolig mye for egen helse! Og ikke minst har jeg fått tilbakemeldinger fra folk som takker for inspirasjon til å gjøre endringer i eget kosthold.

I en rekke land har paleo blitt utbredt og anerkjent som et helsefremmende kosthold. Det brukes både mot livsstils- og autoimmune sykdommer, og også rent «forebyggende» for en sunn livsstil. Hva som inngår og ikke i et paleo-kosthold varierer litt ut fra ulike retninger. I hovedsak handler det om å spise mest mulig ren, naturlig og næringstett mat. Hvis du søker litt rundt på nettet, vil du finne mange (utenlandske) nettsider, blogger og bøker om temaet. Du finner endatil egne paleo-restauranter.

Jeg har lenge hatt et ønske om å flytte bloggen over på en mer profesjonell plattform med eget domene. Når jeg nå først tar dette steget, har jeg like så godt valgt å gi bloggen et nytt og passende navn; Den gode matreisen. Her vil jeg rendyrke den kostholdsfilosofien jeg har sånn tro på, og ellers skrive om alt det som opptar meg relatert til mat. Etter hvert vil jeg flytte over de blogginnleggene som naturlig hører hjemme her, fra min gamle blogg. De er gull verdt og fortjener fokus!

Gjennom Den gode matreisen vil jeg gjerne hjelpe nettopp DEG med inspirasjon og motivasjon til å gjøre gode matvalg. For deg og kroppen din – verdens fineste maskineri ♥

Og du; følg veldig gjerne Facebook-siden til bloggen, Den gode matreisen.

Blir du med på reisen?

Del innlegget med andre


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *