Ryddigere kjøkkenbenk

Ryddigere kjøkkenbenk

Liker du å ha oljer, krydder og så videre stående på kjøkkenbenken? Da er de lett tilgjengelige når du skal lage mat. Ulempen er at det fort kan se rotete ut. Et enkelt tips for en ryddigere kjøkkenbenk er å ha en fin trekasse å samle dem i. Med én gang de er samlet innenfor en «ramme», så ser det mer ordnet ut. Voilà!

Velg størrelsen på kassen ut fra behovet ditt. Jeg startet med en liten kasse for noen år siden, kanskje 20×25 cm. Da hadde jeg bare en olivenolje, balsamico og et par andre kondimenter der. Det var så praktisk å ha disse tingene så lett tilgjengelig når jeg laget mat, så jeg skaffet meg en kasse nummer to. Disse to små kassene var fine nok, jeg ville jo ikke at de skulle ta for stor plass heller. Men siden de var så små, og jeg brukte dem aktivt, ble de etter hvert litt upraktiske.

For litt siden byttet jeg dem i en stor kasse, den du ser på bildet. Den ble kjøpt på en interiørbutikk for etpar hundrelapper. Der får jeg plass til alt jeg trenger av oljer, eddiker, krydderkverner og annet som jeg gjerne vil ha lett for hånden. (PS: Jeg liker så godt detaljen med tau på sidene)

Og de små kassene som ble til overs? Den ene har blitt oppbevaringssted for sunn snacks – nøtter, tørkede aprikoser, tørkede tranebær, bananchips… Den andre kommer nok til nytte igjen etter hvert, den også ♥


Del innlegget med andre


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *