Sunnere brus på enkelt vis

Sunnere brus på enkelt vis

Det sies at rent sukkermessig er det ingen forskjell på brus og fruktjuice. De inneholder omtrent samme mengde sukker. Men jeg tenker likevel at juice er et sunnere alternativ, ettersom den tross alt inneholder vitaminer og andre viktige næringsstoffer. Selv er jeg glad i juice, jeg er glad i brus – men kroppen min er ikke spesielt glad i sukker… Det jeg ofte gjør, er rett og slett å lage det beste fra to verdener. Jeg blander enkelt og greit juice og kullsyrevann for en sunnere brus. Da blir selve sukkermengden halvert, og jeg får den gode «brus-opplevelsen», med akkurat den smaken jeg selv ønsker. Og med gode næringsstoffer inkludert. Det er jo tre-fire bra ting på én gang – akkurat som et kinderegg og mere til!

Du kan bruke akkurat den juicen du vil. Eple, appelsin, drue, ananas, tropisk juice, … Det vesentlige er å bruke 100% ren juice, og veldig gjerne en som ikke er fra konsentrat for den aller beste smaken. Og kullsyrevann kan du kjøpe rimelig på butikken, eventuelt om du har brusmaskin hjemme så kan du kage kullsyrevann med den. På bildet har jeg brukt ananasjuice (ikke fra konsentrat) blandet med kullsyrevann.

Sunnere brus vil være ekstra friskt, godt og leskende nå i sommervarmen. Er du klar for å lage din nye brusfavoritt i sunnere utgave??

Sunnere brus på enkelt vis

Matrett Drikke & smoothie

Ingredienser

  • 1 del ren juice av frukt eller bær
  • 1 del kullsyrevann

Instruksjoner

  • Bland i et glass, og nyt!
Del innlegget med andre


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recipe Rating